Brødrene Hendersmidth
i CoMa


Jeff & Mortimor Hendersmidth

Jeff Hendersmidth
i CoMa


Jeff Hendersmidth

Jeg hedder Jeff Hendersmidth
Jeg ejer CoMa og jeg er din vært

Jeg blev fundet og nu har jeg denne forretning sammen med min bror Mortimor (og også lidt med vores fætter Sheridan). Jeg håber at du kan bruge de ting vi sælger, for det er vores eneste indtægt, og vi vil gerne spare sammen til et bedre liv. Vi vil også gerne hjem, men vi ved stadig ikke hvor det var.


Om os
Vi bor på Amager, bortset fra Sheridan, der stadig bor i Amsterdam. Jeg (Jeff) blev fundet på et børnehjem i Amsterdam, på en hylde i en legetøjsafdeling, 5 minutter i lukketid før jul, og jeg fandt selv Mortimor på Amagerbrogade.

Greetings from sunny Copenhagen
No sun
Vores udsigt

Vi samler støv på den boghylde hvor vi bor, og vi keder os, så vi har lavet dette sted på det såkaldte internet.

bamsekram

Jeff Hendersmidth
Jeff Hendersmidth
ejer og bjørn


Mortimor Hendersmidth

Min bror Mortimor er familiens opfinder og det er ham der går ude bagved i garagen og opfinder de ting vi sælger. Jeg tager mig af finanserne og laver hjemmesiderne. Mortimor er altid 'ikke tilstede', også når han er her.

Mortimor er tosset, men
Undervurder Aldrig
Vanvidets Magt

Der er nogle der siger at Mortimor lider af alt fra storhedsvanvid til psykoser, men det passer ikke. Mortimor lider nemlig ikke, uanset hvad de siger. Han har det godt, og arbejder i CoMa med nye produkter.

Min bror Mortimor
Mortimor Hendersmidth

Mortimor er virkeligt rundforvirret. Forleden dag rodede han rundt i pelsen og snurrede rundt om ham selv, fordi han ikke kunne finde sine nøgler. 'Selvfølgelig kan du ikke finde dine nøgler i dine lommer, tumbe - du har ingen lommer. En bjørn har ikke lommer i pelsen. Tror du at du er en kænguru? Bortset fra en sløjfe er du faktisk NØGEN'

Mortimors yndlingssætning: 'Præcis hvor meget forlanger du af en bjørn, hvis hjerne er lavet af skumgummi?'

Du får et potetryk på næsen, oh broder min


Nogle gange leger vi sammen,

men så får jeg ondt i ryggen.


Mortimors Protest

Forbyd brugen af
kunstig pels

Har folk da ingen følelser? Tænk på hvor mange ufødte teddybamser der går til bare en jakke i kunstig pels, for slet ikke at tale om hvor mange ufødte teddybamser der går til en hel frakke! ØV!

HVORFOR KAN DE IKKE BRUGE DYR?

væmmelig hilsen
Mortimor Hendersmidth
kværulog