Rynke creme

Ny og forbedret

Nu introducerer vi vores nye og forbedrede rynkecreme Wrinkly Dream.

Enhver moderne person ved hvor vigtigt det er at se godt ud for at blive taget alvorligt, specielt kvinder. Mange går gennem livet uden at blive taget alvorligt, bare fordi de ikke gør noget ved deres rynker. Nu er der hjælp. Få respekt for dit udseende på bare en nat med Wrinkly Dream.

De har måske undret Dem over hvorfor der findes både rynkecreme og anitrynkecreme i dit lokale parfumeri. Det er oplagt og indlysende, selvom mange gør den klassiske fejltagelse og køber det forkerte produkt.

Denne kvinde er 68 år gammel og venter stadig på at blive taget alvorligt.
Hun har brug for Wrinkly Dream!

Køb idag
og føl virkningen allerede imorgen.

Også De kan tage fordel af Wrinkly Dreams positive virkning.

Ingen ved det,
men jeg er kun 22

Miss Viola Smith siger: Efter bare et par måneder med Wrinkly Dream tager min arbejdsgiver mig meget mere alvorligt, selvom jeg faktisk ér naturligt blond.

En sand historie

Før denne kvinde brugte Wrinkly Dream var hendes bedste chance for et job at arbejde i Hollywoods sexindustri, men efter brugen af Wrinkly Dream er hun nu en rig og respekteret opfinder og professor i matematik ved UCLA.

Vores produkt er så effektivt, at De slet ikke behøver at bruge det.

Prisen på Wrinkly Dream giver den ønskede virkning, helt uden at De behøver at bruge cremen.

Hverken kærestesorger, incasso eller social deroute er lige så effektive som vores smarte og dyre produkt.

Gå ikke glip af denne chance


for at købe, og føl den økonomsike forandring allerede imorgen - og effekten af vores produkt om nogle få uger. Husk: penge der er brugt er væk - og er der noget mere tilfredsstillende for kvinder?

Hvis man har rynker bliver man taget alvorligt, også selv om man ikke er det.

Royale rynker

Min første kone havde ingen rynker, men min nye bruger Wrinkly Dream. Da vi ofte invier og representerer i stærk modvind, er det ganske praktisk at kunne sikre hatten med gevind. Med Wrinkly Dream har både jeg og min kone fået så mange rynker, at vi kan skrue hatten på.

Hvis man har rynker bliver man taget alvorligt, også selvom man tager fejl.

Prøv også vores andre produkter, som f.eks. Goldenage® shampoo. Det bløde shampooskum fremkalder en naturlig matgrå farve og et næsten naturidentisk hårtab.Brug vores produkter
Husk at dit nederlag
- er vores profit


... endnu et alternativ fra Brødrene Hendersmidth