Fra Mortimor Hendersmidths CoMa
CoMaTime
Tidsmaskine

Tag et trip
Oplev imorgen igår

Tag tilbage til fremtiden

Tag tilbage til fremtiden
med
CoMaTime tidsmaskine

Køb idag og få din nye tidsmaskine leveret imorgen eller sidste uge.

30 dages fuld returret.
Hvis du leverer tidsmaskinen tilbage inden 30 dage før du købte den giver vi fuld pengene tilbage garanti.

ComaTime tidsmaskiner er forsynet med fabriksgaranti indtil 1911 eller 2078. Alle reparationer udføres og vi leverer din maskine tilbage fra reperation en fuld uge før den går i stykker.

Tilbring fremtiden i

Køb idag eller vent til sidste uge
Køb vores nye tidsmaskine. Vi kan allerede igår levere næste års model.

Tag fordel af inflationen og spar op i 1970erne. Så kan du forudbetale i f.eks. 1953 og få fordel af din nye tidsmaskine allerede i foråret 1939 (hvis du var født dengang).

ComaTime tidsmaskinen arbejder både frem to tilbage i tiden og bliver leveret med et tidskort over de mest spektakulære solnedgange og de bedste solformørkelser gennem de sidste hundrede år.

Sikker i brug

Ingen kunder er nogensinde vendt tilbage for at klage.

Giv dig selv og din familie muligheden for at blive tabt i tiden. Hvorfor ikke give din svigermor en ComaTime tidsmaskine?

Bonus

Til dem, der har rejst i fremtiden giver vi 20% rabat på vores slankeprodukt CoMaSlim, og for dem, der har rejst tilbage i tiden giver vi 20% rabat på vores rynkecreme Wrinkly Dream.

Advarsel

OVERSKRID IKKE GRÆNSEN FOR DIN EGEN ALDER

Det er meget farligt at rejse i tiden udenfor ens egen alder. Rejs ikke til en alder hvor du er for ung til at læse brugsanvisningen og hvis du rejser frem i tiden må du påregne lægeundersøgelser, gigt og åreforkalkning. Hvis du rejser for langt ind i fremtiden risikerer du at rejse direkte i graven.

CoMaTime tidsmaskiner er forsynet med en obligatorisk ophævelsesfunktion, så enhver handling du gør i en anden tid automatisk ophæves, så du ikke påvirker fremtiden. Dette er for din egen sikkerhed.


... endnu et alternativ fra Brødrene Hendersmidth