Mortimor Hendersmidth
præsenterer

Spar på pæren
Ultimativ besparelse
Helt ny teknologi

Moderne lysteknologi

Baseret på den sidste nyeste farvelære fra Göethe og behovet for energibesparelser præsenterer CoMa nu den ultimative sparepære.

Vi lader ikke overes kunder i mørket, men beslyser enhver besparelse vi kan viderebringe. Endnu en lys idé fra Brødrene Hendersmidth.

Spar på lyset

Hvidt lys indeholder alle spektrets farver, og det har vi i CoMa udnyttet til denne nyskabende opfindelse.

Ved at filtrere lyset kan man opnå betydelig besparelse på energiforbruget.

Farvernes sorte samvittighed

Når man farver en pære rød, lyser den rødt. Når man farver en pære grøn, lyser den grønt. Når man farver en pære blå, lyser den blåt. Hvis man farver den sort, lyser den sort - det er logik for os i CoMa.

Den ultimative besparelse

Sortlyspæren.

Endelig kan vi lancere denne helt nye teknologi. Det er med stolthed at vi præsenterer Sortlyspæren.

Vi lader ikke vores kunder i skyggen, for vores sparepærer kaster ingen skygger. Brug vores sparepærer og ingen vil opdage Deres sortsyn eller mentale formørkelse. Med produktet følger oplysninger om mørkelege og andre lyssky aktiviteter. Se lyset og opdag besparelsens formørkelse hos os i CoMa.

Vi brugte den selv, da vi lavede denne side, og bemærk hvor oplyst De blev. De får et lyst sind af at bruge CoMa sparepærer, det garanterer vi.

Tekniskt: Sortlyspæren fås både strømløs og til 0 watt. Forventet levetid: uendeligt. Tåler at blive tændt og slukket over 6.000.000 gange.

Har De tabt fatningen?
Mangler De spænding?
Eller er De bare halt elektrisk?
Så gå i CoMa,
og bliv tændt... endnu et alternativ fra Brødrene Hendersmidth