Medlemskab


Typisk medlem i CoMa

CoMa 24-7
Kun for medlemmer
Betal nu og føl frihedenVær ikke tilbageholden

Betal og deltag nu
I disse dage, hvor alt hvad der skulle have været gratis ved internttet er syltet ind i skjult reklame og brugerbetaling, vil vi ikke stå tilbage for også at give Dem muligheden for at betale for noget gratis. Ja - det er sandt; hos os kan De betale helt uden at modtage noget.

Bliv medlem og tjen penge (ikke at de to ting har noget at gøre med hinanden).

Send os penge i dag og nyd disse sider ucensoreret. Mange af disse sider vil være cencureret af Deres egne fordomme. Køb Dem fri i dag og oplev CoMa fuld ud.


Føl Dem ikke forlegen. Meld Dem ind i dag og nyd friheden ved at betale. Nu er tiden inde til at nyde CoMa 24 timer i døgnet 7 dage om ugen.

Køb et liv i konstant CoMa

Køb en password i dag, og hvis vi modtager Deres betaling inden 14 dage deltager De automatisk i trækningen af vores hovedgevinst: En ægte Talisman indsvoren af det kendte medie Mr. Heywood Jablowme. Denne uvurderlige næsten 2 centimeter høje figur er håndlavet på maskine i ægte 8 karats guldbelagt plastic.

Vind NU
Deltag i vores gigantiske lotteri og vind megapixel priser

DE HAR ALLEREDE VUNDET!
Højreklik på dette uvurderlige vidunderlige diamantine-armbånd og tag Deres præmie hjem til harddisken - allerede i dag!


Denne hund betalte ikke sin regning

Betal kun 10 Euro pr. måned og modtag absolut intet - garanteret. Ingen reklamer. Ingen dumme opfordringer eller andet. Og det for kun 10 Euro pr. måned!

Sådan bliver De medlem. Først sender De os nogle penge og så sætter De vores logo på Deres hjemmesider. De behøver ikke at lave et link til vores sider, for vi får allerede alt for mange emails. Sidste år var det hele 3 (og det er mange at svare på når ens poter er store og tasterne er små).


Medlemstilbud

Palmeply
Det perfekte tilbehør til Deres tropisk paradis


I pausen bør De nyde en

Vores eget mære
Drik ComaComa og bliv bebrusetDet betaler sig at være i CoMa


... endnu et alternativ fra Brødrene Hendersmidth