Vandmanden

Mennesker i dit stjernetegn har et stort behov for andre menneskers anerkendelse og en tendens til at være meget selvkritiske.

Du har et større potentiale end hvad dine omgivelser forstår, og du har svært ved at få brugt dine talenter.

Selv om du har nogle personlige svagheder, er du generelt set i stand til at kompensere for dem.

Overfor andre kan du virke både velafbalanceret og fuld af selvtillid, men indeni føler du dig mere usikker.

Når du samarbejder med andre føler du at du kan yde mere til fællesskabet end de andre, men du føler ikke at du får lov til at vise hvad du kan.

Nogle gange er du i alvorlig tvivl, om du har truffet den rigtige beslutning eller har gjort nok.

Du har stor medfølelse for andre og du har en stor trang til at være social. Du føler større glæde ved at give end ved at modtage.

Du foretrækker variationer i din dagligdag og bliver irriteret, hvis du hæmmes af restriktioner og begrænsninger.

Du betragter dig selv som et selvstændigt individ, der ikke uden videre lader sig pådutte andres meninger.

Du har erfaret, at det kan være uklogt at være hudløs ærlig når du betror dig til andre – også nære venner.

Dit seksualliv har af og til givet dig anledning til spekulationer.

Mennesker i dit stjernetegn svinger mellem at være udadvendte, venlige og imødekommende og andre gange lidt mere reserverede.

Nogle af dine fremtidsdrømme forekommer at være temmelig urealistiske.

Sikkerhed er en af dine levesætninger.

Dit horoskop for det næste år

Du vil i det kommende år møde både modgang og lykke. Selvom dine stjernetegn ikke giver anledning til den store optimisme vil der dog ske mange små gode ting gennem året. Du vil opleve tunge grå dage, men også glimt af sol og social imødekommenhed.

Mennesker i dit stjernetegn har en tendens til at stille få men meget store krav – og du må indstille dig på at finde lykke i de små ting der lykkes i hverdagen.

Det bliver et år med både små og store følelser. Noget af det du ønsker vil gå i opfyldelse, men ikke de helt store ønsker. Mange mindre ting vil finde en plads og forklaring.

Du vil i det kommende år møde nye mennesker, der vil udfordre dit stjernetegns fortrin og du vil finde, at du ikke altid får overtaget. Du får dog altid det bedste ud af situationen.

Stjernerne står dårligt for spil og lotto gevinster, selvom en konstellation siger, at du måske alligevel tilsmiles af lykken. Det sker kun, hvis dit hus er i ascendanten på det tidspunkt hvor du spiller.

På hjemmefronten vil du bruge meget tid på internettet, men du vil også føle at du lærer noget, så du spilder ikke tiden. I det hele taget er det næste år tid til fornuft og at til at lave noget andet.

Stjernerne står til en åbning af muligheder, og du må selv gøre en indsats.

Dine stjernetegn taler for at du er mere ærlig omkring dit forbrug af slik og anden trøst. Det ses også af linjerne mellem dine huse, at du er mere tilbageholden omkring motion end du selv tror.

Du burde tage dine spisevaner op til revision og du kunne også godt gøre noget ved konstellationen mellem rod og rengøring omkring dig. Stjernerne står hele året fint for havearbejde og tøjvask, så gå bare i gang.

Året er særligt gunstigt for at lære noget nyt. Et nyt sprog, eller boglig viden, står godt i forhold til dine stjernetegn i det næste år.

Stjernerne taler for at du er tilbageholden med at bruge penge i det næste år. Måske skulle du spare op, så du kan indfri dit stjernetegns store forventninger til at opleve og lære.


Tilbage til
Tilbage i CoMa
Brødrene Hendersmidth